Tarja Tallqvist Ei ole suurempaa pelkuruutta kuin se, että nähdessään epäkohdan ei tee mitään

Siivouspäivä

Tänään tyhjensimme avustajani Marjan sekä poikani Santerin kanssa työhuoneeni. Paperikasoja, kirjoja ym. ihan älytön määrä. Osa roskiin, osa eduskunnan kierrätykseen tai mihin lie. Osa muistoksi , kuten kansalaisten kirjeet.

Epätodellinen tunne.Hyvin haikeaa. 

Muistan neljä vuotta sitten kun kaksi päivää vanhana kansanedustajana istuin siistissä työhuoneessani, jossa ei ollut paperin paperia pöydällä , ei kirjaa hyllyllä, ei montaakaan sähköpostiviestiä koneella. Ajattelin "olen nyt kansanedustaja, mitä ihmettä teen?"

Kyllä se siitä sitten selveni ja tekemistä on riittänyt. Paljon jäi mitä olisin vielä halunnut tehdä .

Olen kiitollinen näistä neljästä vuodesta, Olen tehnyt kaikeni, että vanhusten ja hoitajien oikeudet toteutuisivat. Näin ei ole käynyt. Se tuntuu pahalta. Mutta vaikka jäin rannalle niin en luovu taistelusta.

Jokaisella on oikeus turvalliseen vanhuuteen ja hoitajajilla oikeus kunnon palkkaan. Tuntuu hyvältä, että olen pystynyt kansanedustajan mandaatilla joitakin hädässä olevia ihmisiä auttamaan.

Jatkan työtäni

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän MariaRajakari kuva
Maria Rajakari

Hienoa Tarja, sitä toivonkin. :-) Tippumisesi on tuntunut minusta tosi pahalta, on ollut niin ilo tutustua sinuun, mutta tsemppiä jatkoon, levätään vaalihöyryt pois ja törmäillään taas! :-)

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

Kiitos kirjoituksistasi ja työstäsi eduskunnassa. Olen seurannut niitä tarkoin, ja pois jäämisesi järkytti ja yllätti. Olet viisas ja aktiivinen poliittinen toimija. KD jaksaa aina yllättää. Miksi ainoa fiksu KD-edustaja tippui? Se kertoo puolueesta paljon.

Hyvää jatkoa Sinulle!!!

Jussi Heino

Kuules Katriina,

Tarja Tallqvist on ollut täysin väärässä puolueessa. Jos hän olisi valinnut viisaammin työ vanhusten ja muiden eteen olisi voinut jatkua. Mutta toki jokainen saa valita puolueensa itse. Oli se sitten tällainen mielikuvitus maailmassa elävä tai tässä päivässä.

Toimituksen poiminnat