Tarja Tallqvist Ei ole suurempaa pelkuruutta kuin se, että nähdessään epäkohdan ei tee mitään

Kiitos teille lähihoitajat!

Perjantaina 1.4. 2011 Suomen Lähihoitajapäivillä julkaistiin lähihoitajamerkki. Hallituksen puheenjohtaja Marko Tanhua ojensi  minulle ensimmäisen  merkin. Olin liikuttunut, ylpeä ja onnellinen. Taisin vähän itkeäkin. Mikä kunnia!

Olin neljä vuotta sitten perustamassa Suomen lähihoitajat ry:tä Tehyssä ja olin sen ensimmäinen puheenjohtaja.Jo ensimmäisissä kokouksissa pohdimme oman merkin saamista ja sen merkitystä lähihoitajalle itselleen ja sen viestiä ihmisille. Koimme sen erittäin tärkeäksi kaikilla mittareilla.

Markosta tuli puheenjohtaja pari vuotta sitten. Totesin, että en kansanedustajan työn haastavuuden takia ehdi syventyä riittävän ahkerasti ja intensiivisesti uutta tilaansa hakevan Suomen Lähihoitajat ry:n asioihin. Jäin ”kummitädiksi” ja ajan omalla sarallani näitä asioita eduskunnassa. Markoa parempaa puheenjohtajaa ei ole. Koko hallitus on asiaansa vihkiintynyt, aktiivinen ja upea. Olen heistä ylpeä. Oman rankan työnsä lisäksi he tekevät kaikkensa lähihoitajien aseman parantamiseksi, sillä hyvin voiva hoitaja hoitaa hyvin.Se on myös

vaaliteemani.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat