Tarja Tallqvist Ei ole suurempaa pelkuruutta kuin se, että nähdessään epäkohdan ei tee mitään

Tästä se lähtee – ensimmäinen vaalitoritapahtumani.

  • Tästä se lähtee – ensimmäinen vaalitoritapahtumani.
  • Tästä se lähtee – ensimmäinen vaalitoritapahtumani.
  • Tästä se lähtee – ensimmäinen vaalitoritapahtumani.
  • Tästä se lähtee – ensimmäinen vaalitoritapahtumani.
  • Tästä se lähtee – ensimmäinen vaalitoritapahtumani.

Lähtö lauantaina 5. helmikuuta aamutuimaan läpi lumisen maiseman Hankoon. Torilla oli teltta jo pystyssä ja Outi sekä Niklas täydessä vauhdissa. Kahvi maistui hankolaisille ja KD: n lehti otettiin kiinnostuneina vastaan.


Pakko myöntää, että itsensä mainostaminen on yhtä hämmentävää  kuin se oli neljä vuotta sitten, mutta kunhan vaalimateriaali on valmista jaettavaksi, niin kyllä se siitä.


Kirjani Kuka vierelles jää myynnillä on tarkoitus kattaa vaalikuluni. Kirjoitin kirjan yhdessä Elina Simosen kanssa. Otava julkaisi sen vuonna 2007. Tekijänoikeuksien palauduttua meille päätin kustantaa sen  itse nyt vaalikirjaksi


Uskon kirjaan, sillä kun kaksi painosta oli myyty loppuun, minulta on monesti kysytty kirjan saatavuutta käydessäni puhumassa eri puolella Suomea.


Kirja perustuu omiin kokemuksiini ja päiväkirjamerkintöihini ajaltani sekä lähihoitajaharjoittelijana että valmiina hoitajana. Työskentelin erilaisissa laitoksissa – pitkäaikaisosastoilla, Alzheimer-päiväkodissa, palvelutaloissa, dementiakodissa. Tein kotikäyntejä. Tapasin satoja hoitajia, potilaita ja omaisia.  Silmäni avautuivat : Lähes heitteille jätettyjä vanhuksia, ylirasittuneita hoitajia,  väsymyksestä  sairastuneita  omaishoitajia.
Kansanedustajana olen taistellut saadakseni nämä asiat kuntoon. Se taistelu jatkuu.
 
Ilman muuta äänestin kyllä ilmastolain puolesta.


Hangosta oli kiire Kolmen sepän patsaalle, jossa oli  Polttava Kysymys - ilmastokampanjan  vaalistartti. He haastoivat meidät kansanedustajaehdokkaat ottamaan kantaa ilmastokatastrofin torjuntaan. Olen iloinen näistä nuorista ihmisistä,jotka tuntevat vastuuta ja herättävät vastuuntuntoa myös meissä muissa.

Voit tilata kirjani "Kuka vierelles jää" täältä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Matticat (nimimerkki)

Onnea ja menestystä vaalikampanjaan.

Toimituksen poiminnat